T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Hacı Hacer Çağlar Ortaokulu

eTwinning Okul Etiketi Toplantısı

eTwinning İl Koordinatörü ve İngilizce Öğretmenimiz Feride Başak BAŞAR ve Okul Müdürümüz Yalçın PEHLİVAN önderliğinde,eTwinning Okul Etiketi başvuru komisyonumuzla birlikte  toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda, eTwinning Okul Etiketi başvurusu için süreç planlaması ve değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda, eTwinning projesinin başarılı bir şekilde yürütülmesi için gerekli adımların belirlenmesi ve projenin okulumuz için önemli bir katkı sağlaması için stratejiler ele alındı. Başvuru sürecinin koordinasyonu sağlanarak, bu vesileyle öğrencilerimizin uluslararası düzeyde iletişim kurma ve işbirliği yapma becerilerini geliştirme hedefimizden bahsedildi.

Başvuru komisyonumuz, başvuru sürecini titizlikle yöneterek, okulumuzun eTwinning Okulları Listesinde yer alması için gerekli olan adımları atmaya kararlı olduklarını vurguladılar.

Bu toplantıda belirlenen stratejiler doğrultusunda, okulumuzun uluslararası işbirliği ve dijital öğrenme alanında daha da ileri gitmesi için önemli bir adım atılmış oldu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 12:37 - Görüntülenme: 94
  Beğen | 2  kişi beğendi