BURSA / OSMANGAZİ - Hacı Hacer Çağlar Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkçe derslerimizi yazdığım masallar süsler. Her konuya bir masal... Nasıl unutulur bu konular?

Nis

Veli-öğrenci-ogretmen ilişkisinin öneminden bahsederiz  her zaman. Bu bağı kurmakta ilk başvurduğum araç kalpten kağıda dökülen sözcüklerdir.

Nis

Hayatta müzik lazım değildir. Çünkü hayat müziktir. Müzik ile ilgisi olmayan varlık insan değildir. Eğer söz konusu olan hayat insan hayatı ise, müzik mutlaka vardır.

Nis

Sahne perdesi açıldığında, bir parça hayatın kendisi ortaya çıkar.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan ayı çalışmalarımıza başladık. Mısra Ezberleme etkinliği için temamızı 'Bahar Şiirleri' olarak belirledik. İlk olarak panolarımıza bahar geldi. Panomuzda ünlü şairlerin bahar temalı şiirlerine yer verdik.

Ekm

Hacı Hacer Çağlar Orta Okulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Konu-Soru Dağılımı

Okulumuz eSafetyLabel.eu adresinden güvenlik etiketi almaya hak kazanmıştır.

BENİM HİKAYE YAZARIM (MY STORY WRİTER) eTwinning projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Etkinlikleri